Meditatsioonid ja vaikuseminutid

“Vaikuse minutites leiab hing oma tõelise hääle, ja meditatsioonis avastab süda rahu, mida sõnad ei suuda väljendada.”

Meie meditatsiooni ja vaikuseminutid

Tutvu meie keskuse meditatsiooni liikide ja vaikuseminutite toimumis aegadega. Klassid on nii suurtele kui väikestele.

Inglelliku Reiki meditatsioon

Ingellik Reiki on üks võimsamaid praeguse aja tervendusstiile, mis aitab meil uue ajastu energeetikatega kaasas käia. Tervendusmeditatsioon toimub juhendatud meditatsioonina. Tervenduse viivad läbi Ingelliku Hierarhia meistrid, peainglid, saja protsendi armastus- ja valgusolendid ning kosmilised olendid, kes on ruumi kutsutud. Protsessi käigus kohtume inglite, haldjate ja suurte valgusmeistritega, kes aitavad meil vabaneda meile mittevajalikest karmasidemetest, aktiveerida meis uinunud sisemisi kristalle ja korrastada meie kogu energiakeha ning joondada seda vastavalt uuele energeetikale universumis.

Lisaks ühendume valgusportaalide energiaga üle kogu Maakera, et tuua alla veelgi enam valgust ning tervendust igal tasandil. Tervendust toetame kristallidega, soovi korral võid kaasa võtta ka enda armsa kristalli/kristallid.


Kogu töö toimub tingimusteta armastuse ja valguse õhkkonnas.

Peale tervendusmeditatsiooni soovitan ma kindlasti jätta endale õhtu vabaks ja puhata, juua palju vett ning lasta oma kehal muutustega kaasa tulla.

Viime läbi imeilusa Ingelliku Reiki tervendusmeditatsiooni võimsate peainglite ja tervendusinglite abil. Igaüks saab kõige täiuslikuma tervenduse ja puhastuse osaliseks, milleks ta valmis on. Põhiline on see, et oled valmis muudatuseks iseendas ja oma energiates ning oled valmis vastu võtma end puhtamana ja säravama ning soovid tuua maa peale läbi enda kõrgeimaid võimalikke valgusenergiaid!

Ingelliku Reiki tervendusmeditatsioonis:
– Puhastame karmasidemeid ja ahelaid läbi kõikide tasandite, dimensioonide, reaalsuste, paralleelsuste;
– Puhastame kogu valguskeha vananenud energiatest, mida me enam ei vaja meie spirituaalsel teel käimisel;
– Puhastame ja avame 12 chakrat meie energiasüsteemis;
– Suuname ingelliku tervendusenergia täpselt sellesse kohta iseendas, mida soovime tervendada, mida soovime endas parandada;
– Aktiveerime igaühe kristallvõre meie aurakehas, et olla ühenduses kõrgeimate dimensioonide võrgustikega;
– Joondame oma energiad Algallika energiatega uuenenud tasandil;
– Ühendume nii Inglite kui Haldjate Kuningriikidega;
– Väestame oma tervendust ja meditatsiooni Kristallide Kuningriigi võimsate energiatega;

Võid võtta kaasa enda kristalli/kristallid, mida soovid meditatsiooni ajal enda juures hoida.

Oled oodatud!

Miks on oluline mediteerida

Meele rahustamine ja keskendumine

Meditatsioon aitab meelt rahustada ja fookust teravdada, aidates vabaneda hajevil mõtetest ja muremõtetest. See toetab keskendumisvõimet ja suurendab produktiivsust igapäevaelus.

Stressi ja ärevuse vähendamine

Meditatsioon on tõhus vahend stressi ja ärevuse leevendamiseks. Regulaarne mediteerimine alandab kortisooli (stressihormooni) taset ja aitab luua sisemist rahu ning tasakaalu, vähendades pingeid kehas ja meeles.

Füüsiline tervis

Meditatsioon mõjutab positiivselt ka füüsilist tervist. See alandab vererõhku, parandab immuunsüsteemi ning toetab südame tervist. Lisaks regulaarne meditatsioon soodustab paremat und ja aitab kehal kiiremini taastuda..

Teadlikkuse ja eneseteadlikkuse suurendamine

Meditatsioon aitab tõsta teadlikkust oma mõtetest, tunnetest ja reaktsioonidest, mis omakorda viib sügavama eneseteadlikkuseni. See aitab mõista oma käitumismustreid ja elada teadlikumat elu, kus ollakse rohkem kohal praeguses hetkes.

Leia endas rahu ja vaikus enda sees!

See tsitaat rõhutab meditatsiooni põhiideed, et tõeline rahu ja õnn tulenevad sisemisest rahulolust ja vaikusest, mitte välistest teguritest.

Liitu meiega ja avasta oma potentsiaali elukestva õppe kaudu!

Liitu meiega täna ja avasta oma potentsiaal. Pakume mitmekesiseid õppimisvõimalusi, mis toetavad sinu isiklikku ja professionaalset arengut. Saavuta edu kvaliteetsete koolituste, töötubade ja personaalse nõustamise abil.

  • Kvaliteetsed koolituskursused
  • Töötubade mitmekesisus
  • Personaalsed nõustamisteenused
  • Isiklik ja professionaalne areng
  • Avasta oma potentsiaal